Ανακοίνωση προσωρινών πινάκων αιτήσεων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σχολικού έτους 2023-2024.

Ανακοίνωση προσωρινών πινάκων αιτήσεων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σχολικού έτους 2023-2024.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ανακοινώνει τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σχολικού έτους 2023-2024.

Τυχόν ενστάσεις επί των πινάκων, θα υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στο e-mail της Διεύθυνσης Π.Ε. Λάρισας mail@dipe.lar.sch.gr, από τη Δευτέρα 05/02/2024 έως και την Παρασκευή 09/02/2024 και ώρα 14:00.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες και οι Προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων για την ενυπόγραφη ενημέρωση των εκπαιδευτικών & μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ αρμοδιότητάς τους.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ05.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ06.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ07.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ08.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ11.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ60.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ60 ΕΑΕ.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ70.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ70 ΕΑΕ – ΠΕ71.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ79.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ86.

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα μορίων με τα στοιχεία – μόρια των αιτούμενων βελτίωσης θέσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ91.