Ενημέρωση σχετικά με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης για θέση Διευθυντή  Σχολικής Μονάδας

Ενημέρωση σχετικά με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης για θέση Διευθυντή Σχολικής Μονάδας

 

Λειτουργικές φάσεις αιτήσεων για Διευθυντές Σχολικών Μονάδων

Η καταληκτική ημερομηνία για την συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην επιλογή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων είναι η Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023 16:00.

Σημαντική παρατήρηση:

Όσοι των υποψηφίων έχουν ήδη υποβάλει οριστικά την αίτησή τους και κάποια ή κάποιες από τις υπηρεσίες τους περιορίστηκαν από την προηγούμενη ημερομηνία λήξης της περιόδου συμπλήρωσης – υποβολής 28/12/2022, μπορούν να άρουν την οριστική υποβολή, να διορθώσουν την ημερομηνία-ες αυτών των υπηρεσιών επεκτείνοντας τες έως 09/01/2023 και να επαναλάβουν την οριστική υποβολή. Η εφαρμογή θα υπολογίσει εκ νέου τα σύνολα λαμβάνοντας υπ’ όψη τις νέες ημερομηνίες των διορθωμένων υπηρεσιών. Δεν είναι αναγκαία η επανέκδοση του ΠΥΜ με την νέα ημερομηνία, οι επιτροπές αξιολόγησης των αιτήσεων θα είναι ενήμερες ώστε να δεχθούν τις επιπλέον ημέρες έστω και αν το αναρτημένο στην αίτηση ΠΥΜ αναφέρει την προηγούμενη ημερομηνία.

Όσοι των υποψηφίων έχουν ήδη εκτυπώσει την αίτηση τους θα πρέπει να την τυπώσουν ξανά ώστε να φαίνονται οι διορθώσεις και ο νέος αριθμός πρωτοκόλλου.

 

Πατήστε ΕΔΩ για την ανακοίνωση.