«Σχέδια Ευρωπαϊκής Κινητικότητας υπό το συντονισμό της Διεύθυνσης Π.Ε. Λάρισας: Σχεδιασμός-Υλοποίηση-Αντίκτυπος.

Web σεμινάριο.

Start

29/11/2021 - 6:00 pm

End

29/11/2021 - 8:00 pm

Address

Λάρισα   View map

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση  Α/θμιας Εκπαίδευσης  Λάρισας, δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, ως Συντονιστής φορέας στα πλαίσια της διάχυσης του αντίκτυπου των σχεδίων κοινοπραξίας Erasmus KA1+, οργανώνει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 με 20.00, σεμινάριο με θέμα: «Σχέδια Ευρωπαϊκής Κινητικότητας υπό το συντονισμό της Διεύθυνσης Π.Ε. Λάρισας: Σχεδιασμός-Υλοποίηση-Αντίκτυπος».

Το σεμινάριο, που θα υλοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων CISCO Webex, θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα μιλήσουν ο κ. Κων/νος Μαγγιώρος, Συντονιστής Βασικής Δράσης 1 της Σχολικής Εκπαίδευσης του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και η κ. Ζωή Γάλλου, Πρέσβειρα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων eTwinning Λάρισας και Μαγνησίας. Σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς να βρουν τρόπους, μέσα από καλές πρακτικές που θα παρουσιάσουν εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν, να βοηθήσουν στην καινοτομία και ανάπτυξη του Σχολείου, ενισχύοντας την ευρωπαϊκή διάσταση και εξωστρέφειά του και προετοιμάζοντας το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες και δράσεις με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών από χώρες της Ευρώπης. Παράλληλα να εξασφαλίσει τη συνεργασία εκπαιδευτικών και μαθητών και να συμβάλει στη διαμόρφωση ενός σχολείου σύγχρονου και ελκυστικού.

Το σεμινάριο καλούνται να το παρακολουθήσουν όσοι/ες ενδιαφέρονται (Δ/ντές-ντριες, Προϊστάμενοι/νες, Υποδιευθυντές/ντριες, Αναπληρωτές/τριες Δ/ντές-ντριες και εκπαιδευτικοί όλων των Σχολικών Μονάδων), δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική φόρμα https://forms.gle/prg4sz8Cy936BzYX7 έως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.